Julkaisut

Vuosikertomus 2019

Rauman kauppakamari on yksi Suomen 19 itsenäisestä kauppakamarista. Jo 38. toimintavuosi on vihdoin saatu paketoitua - vuosikertomus 2019 on julkaistu tällä kertaa sähköisenä.

Lue väistyneen puheenjohtajan, Jyrki Heinimaan, katsaus vuoteen 2019, Rauman eläköityneen kaupunginjohtaja Kari Kosken haastattelu sekä tutustu Rauman seudun elinkeinoelämän skenaariotarinoihin, jotka ovat olleet apuna muodostettaessa Rauman kauppakamarin uutta strategiaa ja keskeisiä seudun elinkeinoelämän visiotavoitteita.

Lisäksi talousluvut ja tietoa vaikuttamisen toimenpiteistä, valiokuntien toiminnasta sekä runsas kuvagalleria.

Vuosikertomus 2019West Coast-julkaisu

Rauman ja Satakunnan kauppakamarit toimittavat säännöllisin väliajoin Satakunnan elinkeinoelämän kärkiyrityksiä esittelevää, korkeatasoista, englanninkielistä West Coast –julkaisua niin printtinä kuin diginä. Julkaisu on tarkoitettu yritysten ja kuntien ulkomaisille vierailijoille sekä esim. tuliaisiksi ulkomaanvierailujen yhteydessä jne.

Julkaisu esittelee Satakunnan kärkiyrityksiä, joille kansainvälinen toiminta ja vienti on tärkeää. ”Pehmeämpää linjaa” kirjassa edustavat Satakunnan kulttuurista, luonnosta ja koulutuksesta kertovat artikkelit.

West Coastin avulla Satakunnan elinkeinoelämän monipuolisuus tulee erinomaisesti esille. West Coast esittelee mm. alueen metalli- ja metsäteollisuutta, korkeaa teknologiaa, elektroniikkaa, logistiikkaa sekä satamatoimintoja.
Muut julkaisut

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Vuosikertomukset

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Suomen paras - Rauman kauppakamari 1981-2016

Lue lisää

Mitä yrityksen tulee tietää tietosuojasta? Keskuskauppakamari ja Microsoft julkaisivat tietosuojaoppaan yrityksille

Lue lisää