Kannattavuutta kestävällä kehityksellä -seminaari, 22.1.2020 klo 12:00 – 16:00 Teknologiakeskus Pripolissa

Prizztech Oy, Tampereen yliopisto ja Varsinais-Suomen ELY-keskus järjestävät Kannattavuutta kestävällä kehityksellä -seminaarin Porin Pripolissa 22.1.2020.

Seminaarin pääteemana on vastuullisuus yritystoiminnassa. Tiedossa on puheenvuoroja kiertotaloutta ja vastuullisuutta vauhdittavista palveluista, rahoituksesta ja ympäristölupa-asioista.

Pääpuhujana Tommi Lähde the other danish guy™ "Teot ovat kauneinta puhetta – vastuullista liiketoimintaa on tehtävä myös silloin kun kukaan ei katso"

Tilaisuuden yhteydessä olevalla ständitorilla on mahdollisuus tavata mm. ELY-keskuksen, Business Finlandin, Motivan materiaalitori.fi -palvelun ja Porin kaupungin ympäristö- ja lupapalvelun asiantuntijoita.

Tilaisuus toteutetaan osana Circwaste ja Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla -hankkeita. Kysy lisää ja ilmoittaudu jo ennakkoon:

ulla-maarit.jaakkola@tuni.fi

tuula.raukola@prizz.fi


Ilmoittautua voi myös tämän linkin kautta.


Ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan lähiaikoina hankesivuilla:

https://projects.tuni.fi/kekeos/tapahtumat/2158/

www.prizz.fi/peittoo

www.prizz.fi/kestavakehitys


Tilaisuuden järjestävät Prizztech Oy, Tampereen yliopisto ja Varsinais-Suomen ELY-keskus ja se toteutetaan osana Circwaste ja Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla -hankkeita.