Kauppakamarin teema-aamiainen | Datan hallinta - tehokkaat liiketoimintaprosessit ja -toimintamallit kasvun ajureina

Ajankohta: Tiistai 12.11.2024, klo 8:00 - 9:30
Paikka: Teknologiatalo Sytytin
Osoite: Sinkokatu 11, 26100 Rauma

Yritysten työpöydälle tulee jatkuvasti uusia haasteita. On EU-direktiivejä, teknologioita ja trendejä kuten NIS2, CSRD ja GenAI. Minkälaisia työkaluja yritykset tarvitsevat näiden hyödyntämiseksi sekä tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiseksi? Minkälaiset yritykset ylittävät asiakkaidensa odotukset?

Tervetuloa teema-aamiaisen ääreen ja kuulemaan esitystä Master Data-hallinnasta, AI- ja automaatiotarpeista sekä prosessien ja toimintamallien prosessilouhinnasta. Lisäksi tuodaan esiin näistä saatavia kilpailuetuja sekä konkreettisia ratkaisuja Case-esimerkkien avulla.

Tapahtuman asiantuntijapuheenvuoroista vastaa Greenstep Oy. Rauman kauppakamarin jäsenten lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleita myös Greenstepin asiakkaat ja kontaktit. 

 

Agenda:

  • 08:00 Aamiainen tarjolla
  • 08:10 Tilaisuuden avaus, Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa & Greenstep Oy kasvuvastaava Maarit Majasaari
  • 08:20 Datan hallinta - tehokkaat liiketoimintaprosessit ja -toimintamallit kasvun ajureina, analytiikkapalvelujen myyntijohtaja Simo Parkkali, Greenstep Oy
  • 08:50 Aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä verkostoitumista
  • 09:30 Tilaisuus päättyy

Aamiaisen tarjoaa tilaisuuden yhteistyökumppani Greenstep Oy.

Rajoitamme osallistujamäärän 30 henkilöön, joten varaa paikkasi ajoissa. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen viimeistään 07.11.2024 alla olevalla lomakkeella. 


Greenstep Oy
Greenstep on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, jonka keskiössä ovat ihmiset. Meitä greenstepiläisiä yhdistää vahva arvopohja, yhteiset tavoitteet sekä innostunut ote työn tekemiseen ja asiakkaiden ilahduttamiseen. Greenstepin perustaja Tore Teir toimii Greenstepin hallituksen puheenjohtajana. Perheomisteisessä yrityksessä on ensisijaisen tärkeää huolehtia työntekijöiden ja asiakkaiden hyvinvoinnista. Tämä on ohjannut yhteistä toimintaamme ensi hetkestä alkaen. Tulokset puhuvat puolestaan, ja Greenstep on kasvanut jo lähes 800 työntekijän kansainväliseksi konserniksi.

Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu: Kirjanpito, Palkanlaskenta, Analytiikka, Data, CFO, Yritysjärjestelyt & Rahoitus, HR & L&D, Vastuullisuus, Laki & Vero, AI & Automaatio, NetSuite & Salesforce.

www.greenstep.fi



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!