Rauman kauppakamarin vuosikertomukset

Vuosikertomus 2022

Vuosi 2022 jatkui suurten myllerrysten merkeissä. Vihdoin päästiin juhlistamaan Rauman kauppakamarin 40-vuotista taivalta. Rauman kauppakamarin toiminnan painopisteissä ja tekemisessä korostuivat tutut teemat ja toimintaa keskitettiin osaajien saatavuuden parantamiseen, kansainvälisyyden tukemiseen sekä seudun veto- ja pitovoiman kehittämiseen. Elinkeinoelämän vahvuus tulee kannattelemaan Rauman seutua myös jatkossa.

Vuosikertomuksessa kauppakamarin toiminnan tunnuslukuja, tunnelmia ja ihmisiä vuoden 2022 varrelta.

Vuosikertomus 2022


​​​​​​​​​​​​​​

Vuosikertomus 2021

Tiesittekö, että Rauman kauppakamarin toiminta juontaa jo vuoteen 1918, jolloin Tampereen kauppakamarin alaisuudessa kokoonnuttiin Raumalla ensimmäisiä kertoja? Rauman osasto itsenäistyi omaksi kauppakamarikseen vuonna 1981 eli vuonna 2021 tuli täyteen 40 vuotta Rauman kauppakamarina.

Vuosikertomus 2021​​​​​​​​​​​​​​

Vuosikertomus 2020

Rauman kauppakamarin vuodesta 2020 tuli, kuten kaikille muillekin, koronan johdosta hyvin erikoislaatuinen. Vuosikertomuksessa tilinpäätöstiedot, kauppakamarin toiminnan tunnuslukuja, tunnelmia ja ihmisiä vuoden varrelta.

Vuosikertomus 2020West Coast-julkaisu

Rauman ja Satakunnan kauppakamarit toimittavat säännöllisin väliajoin Satakunnan elinkeinoelämän kärkiyrityksiä esittelevää, korkeatasoista, englanninkielistä West Coast –julkaisua niin printtinä kuin diginä. Julkaisu on tarkoitettu yritysten ja kuntien ulkomaisille vierailijoille sekä esim. tuliaisiksi ulkomaanvierailujen yhteydessä jne.

Julkaisu esittelee Satakunnan kärkiyrityksiä, joille kansainvälinen toiminta ja vienti on tärkeää. ”Pehmeämpää linjaa” kirjassa edustavat Satakunnan kulttuurista, luonnosta ja koulutuksesta kertovat artikkelit.

West Coastin avulla Satakunnan elinkeinoelämän monipuolisuus tulee erinomaisesti esille. West Coast esittelee mm. alueen metalli- ja metsäteollisuutta, korkeaa teknologiaa, elektroniikkaa, logistiikkaa sekä satamatoimintoja.


Muut julkaisut

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Vuosikertomukset

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Suomen paras - Rauman kauppakamari 1981-2016

Lue lisää

Mitä yrityksen tulee tietää tietosuojasta? Keskuskauppakamari ja Microsoft julkaisivat tietosuojaoppaan yrityksille

Lue lisää