Koulutukset ja tapahtumat

Tarjoamme ajankohtaisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koulutuksia taloushallinnon, verotuksen, henkilöstöhallinnon, juridiikan ja markkinoinnin alalta.

Järjestämme lisäksi kohtaamismahdollisuuksia yrittäjille ja osallistumme erilaisiin alueen elinkeinoelämää tukeviin projekteihin ja kampanjoihin.


Rauman kauppakamarin omat tilaisuudet ja koulutukset

Muutoksia koronapandemian johdosta


Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Olemme laatineet koulutukseen osallistujille koronapandemian aikaisen ohjeistuksen.

Ohjeistus koulutukseen osallistuville korona-pandemian aikana


Rauman kauppakamarin koulutukset on vallitsevan koronatilanteen vuoksi siirretty pidettäväksi alku vuoden osalta verkkoon. Kevään aikana pyrimme järjestämään joitakin koulutuksia jo lähikoulutuksena, mikäli koronatilanne sen sallii. Jatkossa suurin osa koulutuksistamme on lähikoulutuksia, mutta tarjoamme myös webinaareina mm. kauppakamariryhmän valtakunnallisia koulutuksia. Sivuja päivitetään viikottain. Seuraa siis tarjontaamme.