Laaja-alaista asiantuntemusta

Tarjoamme ajankohtaisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koulutuksia mm. taloushallinnon, verotuksen, henkilöstöhallinnon, juridiikan ja markkinoinnin alalta. Järjestämme intensiivikursseja esimerkiksi verotuksen ja lainsäädännön uudistuksista, joiden avulla henkilöstön tietotaitoa ylläpidetään.

Yksi suosituimmista koulutuksistamme on Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)-koulutus.

Kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti vastaamaan jäsenyritystemme tarpeita ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Toteutamme myös räätälöidyt koulutusratkaisut yrityksille alihankintana. Kysy lisää Rauman kauppakamarin koulutuspäälliköltä Päivi Junnilalta: paivi.junnila(at)rauma.chamber.fi. Voit myös lähettää koulutustoiveitasi meille. Pidätämme oikeuden koulutusohjelmien päivityksiin.


Rauman kauppakamarin omat tilaisuudet ja koulutukset

Muutoksia koronapandemian johdosta

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Olemme laatineet koulutukseen osallistujille koronapandemian aikaisen ohjeistuksen.

Ohjeistus koulutukseen osallistuville korona-pandemian aikana


Rauman kauppakamarin koulutukset on koronasta johtuen siirretty pidettäväksi lähinnä verkkoon toistaiseksi. Syksyllä järjestetään jo joitakin koulutuksia lähikoulutuksena, mikäli koronatilanne sen sallii. Jatkossa suurin osa koulutuksistamme on lähikoulutuksia, mutta tarjoamme myös webinaareina mm. kauppakamariryhmän valtakunnallisia koulutuksia. Sivuja päivitetään ajoittain, joten seuraa siis tarjontaamme.


Koulutuskalenterit saatavilla myös tallennettavassa pdf-muodossa