Koulutukset

Tarjoamme ajankohtaisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koulutuksia taloushallinnon, verotuksen, henkilöstöhallinnon, juridiikan ja markkinoinnin alalta. Järjestämme intensiivikursseja esimerkiksi verotuksen ja lainsäädännön uudistuksista, joiden avulla henkilöstön tietotaitoa ylläpidetään.

Yksi suosituimmista koulutuksistamme on Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)-koulutus.

Kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti vastaamaan jäsenyritystemme tarpeita ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Toteutamme myös räätälöidyt koulutusratkaisut yrityksille alihankintana. Kysy lisää Rauman kauppakamarin koulutuspäälliköltä Päivi Junnilalta: paivi.junnila(at)rauma.chamber.fi. Voit myös lähettäää koulutustoiveitasi meille. Pidätämme oikeuden koulutusohjelmien päivityksii.


HUOM!

RAUMAN KAUPPAKAMARIN OMAT TILAISUUDET JA KOULUTUKSET - MUUTOKSIA KORONAVIRUSEPIDEMIAN JOHDOSTA

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Olemme laatineet koulutukseen osallistujille koronapandemian aikaisen ohjeistuksen.


Ohjeistus koulutukseen osallistuville korona-pandemian aikana


Suurin osa Rauman kauppakamarin koulutuksista on siirretty pidettäväksi etäyhteyksin. Mikäli koronatilanne pahenee niin siirrämme lähikoulutukset verkkokoulutuksiksi, mikäli tämä sopii myös kouluttajalle.

Päivitämme sivujamme tilanteen mukaan.