Koulutukset

Tarjoamme ajankohtaisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koulutuksia taloushallinnon, verotuksen, henkilöstöhallinnon, juridiikan ja markkinoinnin alalta. Järjestämme intensiivikursseja esimerkiksi verotuksen ja lainsäädännön uudistuksista, joiden avulla henkilöstön tietotaitoa ylläpidetään.

Yksi suosituimmista koulutuksistamme on Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)-koulutus.

Kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti vastaamaan jäsenyritystemme tarpeita ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Toteutamme myös räätälöidyt koulutusratkaisut yrityksille alihankintana. Kysy lisää Rauman kauppakamarin koulutuspäälliköltä Päivi Junnilalta: paivi.junnila(at)rauma.chamber.fi. Voit myös lähettäää koulutustoiveitasi meille. Pidätämme oikeuden koulutusohjelmien päivityksiin.

Kevään 2020 koulutuskalenterit löydät alta:

HUOM!

RAUMAN KAUPPAKAMARIN OMAT TILAISUUDET JA KOULUTUKSET - MUUTOKSIA TULOSSA KORONAVIRUSEPIDEMIAN JOHDOSTA

Myös Rauman kauppakamarin tapahtumia ja luottamushenkilöiden kokonaisuuksia siirretään pidettäväksi etäyhteyksin ja osin myöhempään ajankohtaan.

Seuraavien kahden kuukauden ajalle sovitut koulutukset siirtyvät pääsääntöisesti uuteen ajankohtaan, joko touko-kesäkuulle tai alkusyksyyn. Osa koulutuksista voidaan pitää webinaareina. Lisätietoja tulossa koulutuksiin ilmoittautuneille.

Päivitämme sivujamme tilanteen edetessä.