Matkaseminaarit

Kauppakamariryhmässä toteutetaan useita vuosittaisia, toimialakohtaisia matkaseminaareja. Tervetuloa mukaan!

Matkaseminaarit järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Rauman kauppakamarin jäsenenä osallistut niihin, kuten myös muiden kauppakamareiden koulutuksiin aina edulliseen jäsenetuhintaan.

Matkaseminaareissa kauppakamarin omien asiantuntijoiden lisäksi puhujina ovat eri alojen vahvat ammattilaiset laajasta asiantuntijaverkostostamme. Matkaseminaarissa on aikaa verkostoitumiseen kollegojen kanssa ja usein seminaariin sisältyy myös hauskaa oheisohjelmaa.​​​​​​​

Katso lisätiedot www.kauppakamarikauppa.fi​​​​​​​


Matkaseminaari on enemmän – lähde mukaan!


Talous ja Vero -laivaseminaari 26.-28.10.2022

Suomen parhaiden asiantuntijoiden tuottama, korkeatasoinen Talous ja Vero -laivaseminaari nostaa taas ankkurinsa Olympiaterminaalista suunnaten kohti Tukholmaa. Kauppakamarin arvostetussa seminaarissa perehdyt verotuksen ja tilinpäätöksen tuleviin muutoksiin ja muutosten vaikutuksiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Jäsenetuhinta 890,00 €(+alv 0 %, 0,00 €)

Hinta 1.090,00 €(+alv 0 %, 0,00 €)

Kirjanpito 2023 Tukholma -laivaseminaari 10.-12.5.2023

Vuosittain järjestettävästä Kirjanpito-laivaseminaarista on muodostunut suosittu kohtaamispaikka alan ammattilaisille. Laivaseminaari keskittyy taloushallinnon ammattilaisten tietojen ja taitojen ylläpitoon ja seminaarin jälkeen hallitset entistä paremmin vaativaa työkenttääsi.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Jäsenetuhinta 900,00 €(+alv 0 %, 0,00 €)

Hinta 1.200,00 €(+alv 0 %, 0,00 €)