Kauppakamariryhmän seminaarit
​​​​​​​​​​

Sihteeri ja Assistentti 2020 laivaseminaari 6.-8.5.2020

Suuren suosion saavuttanut kevään Sihteeri ja Assistentti laivaseminaari kokoaa joka kevät Siljan laivalle yli 100 sihteeriä ja assistenttiä. Laivalla pääset irti arjen rutiineista ja voit keskittyä täysillä uusiin asioihin ja tutustua kollegoihin ja luoda hyviä verkostoja.

Seminaarissa puhumme unelmista ja hyvän elämän taidoista, opimme enneagrammin avulla kollegoistamme ja vielä enemmän itsestämme, saamme tärppejä vaikuttamiseen ja sujuvan esityksen pitämiseen.

Assistentin käsien läpi kulkee paljon arkaluontoista tietoa. Oletko varma, että tietoturva-asiat ovat yrityksessäsi ajan tasalla? Seminaarissa perehdymme ajankohtaisiin tietoturva-asioihin.

Lisäksi saamme eväitä energiseen elämään ja sitä kautta työssä jaksamiseen. Energiasta pidämme huolen myös seminaarin aikana liikuttavilla mikrotauoilla ja sopivalla tarjoilulla.

Tervetuloa mukaan!

Esimiespäivät Vierumäellä 13.-14.5.2020

Esimiespäivät Vierumäellä on seminaari sinulle, tuore tai jo kokeneempi esimies, joka tarvitset kattavasti tietoa työlainsäädännön vaatimuksista, ja haluat terävöittää osaamistasi onnistuaksesi tehtävässäsi esimiehenä.​​​​​​​

Esimiespäivillä käsitellään muun muassa työsuhteen ehtojen määräytymistä, työnjohto-oikeutta ja työsuhteen päättämistilanteita. Lisäksi syvennytään esimiestyön peruspilareihin ja johtamisen merkitykseen työyhteisössä ja pohditaan työyhteisön käyttäytymisen lainalaisuuksia.

Asiantuntijoina organisaatiopsykologi Pekka Järvinen ja lakimies Kirsi Parnila.

Henkilöstöpäivät 2020 Helsinki-Tukholma-Helsinki 18.-20.5.2020

Kauppakamarin ja Henry ry:n Henkilöstöpäivät on johdon, esimiesten, HR:n ja kehittäjien jokakeväinen seminaari, jossa esitellään monipuolisesti ajankohtaisia teemoja ja malleja hyvään johtamiseen, henkilöstön kannustamiseen ja tuloksentekoon.

Voit ilmoittautua mukaan jo nyt, niin majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua.

Key Account Manager - seminaari Tallinnassa 3.-4.6.2020

Haluatko luoda, kehittää ja ylläpitää pitkäjänteistä yhteistyökumppanuutta asiakkaan kanssa, rakentavasti ja tavoitteellisesti?

KESÄKUUSSA viemme Key Account Managerit Tallinnaan!

Seminaari on tarkoitettu omissa organisaatioissaan asiakkuuksista vastaaville henkilöille, jotka haluavat lisätä valmiuksiaan vastata kovenevan kilpailun luomiin asiakkuuksien johtamisen haasteisiin

Helsingin seudun kauppakamarin seminaarin aikana tapaat kollegat ja saat ajankohtaiskatsauksen viimeisimmistä avainasiakkuuksien johtamiseen ja KAM-toiminnan kehittämisen kannalta huomionarvoisista teemoista.

Seminaarin kouluttajana toimii FT KTL Mikko Mäntyneva, MCS-Management Consulting Services Oy

Hyödynnä nopean varaajan etu!

Mikäli ilmoittaudut 31.12.2019 mennessä, majoitut 1 hengen huoneessa ilman lisämaksua.

Tervetuloa hakemaan keinoja ja uusia näkökulmia avainasiakkuuksien määrätietoiseen hoitamiseen!