Kauppakamariryhmän seminaarit
​​​​​​​​​​

Matkaseminaarit järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Rauman kauppakamarin jäsenenä osallistut niihin, kuten myös muiden kauppakamareiden koulutuksiin aina edulliseen jäsenetuhintaan.

Matkaseminaari on enemmän – lähde mukaan!

Matkaseminaareissa kauppakamarin omien asiantuntijoiden lisäksi puhujina ovat eri alojen vahvat ammattilaiset laajasta asiantuntijaverkostostamme. Matkaseminaarissa on aikaa verkostoitumiseen kollegojen kanssa ja usein seminaariin sisältyy myös hauskaa oheisohjelmaa.​​​​​​​

Yhteystiedot:
Helsingin seudun kauppakamari
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi,
puh. 09 2286 0360

KauppakamariKaupan matkaseminaarit
Assistentti 2022 -laivaseminaari 4.–6.5.2022

Assistenttiseminaari ei ole enää pelkkä laivaseminaari! Tule kokeilemaan uuden ajan hybridikoulutusta! Perinteisen laivaohjelman lisäksi, voit UUTUUTENA päivittää osaamistasi syvemmin ja saada siitä sertifikaatin.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Kirjanpito 2022 Tukholma -laivaseminaari 11.-13.5.2022

Helsingin seudun kauppakamarin Kirjanpito 2022 Tukholma -laivaseminaari on loistava foorumi päivittää tietosi lainsäädännön uudistuksista ja lähitulevaisuuden kehityssuunnista.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Yrittäjän veroseminaari Rooma 17. - 21.5.2022

Toukokuussa kaikki tiet vievät Roomaan - ainakin Yrittäjän veroseminaariin osallistuvien!
Ilmoittaudu nyt mukaan upealle seminaarimatkalle, jossa käsitellään yritysten omistajia ja johtoa, taloushallinnon ammattilaisia kiinnostavia talous- ja veroasioista. Pääset myös luomaan arvokkaita kontakteja toisten matkalaisten kanssa, ja voit vaihtaa kokemuksia ja mielipiteitä luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu
HR-päivät 2022 Silja Serenade 1.-3.6.2022

Ilmoittaudu mukaan 29.4. mennessä ja majoitu 1 hengen hytissä ilman lisämaksua.
Tule päivittämään osaamistasi ja verkostoitumaan merellisissä tunnelmissa!
Kauppakamarin ja Henkilöstöjohdon ryhmä - HENRY ry:n HR-päivillä on jälleen tarjolla runsas kattaus ajankohtaisista aiheista sekä uusia näkemyksiä ja esimerkkejä toimivista ratkaisumalleista HR:n, johtamisen ja kehittämisen tueksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Taloushallinnon eloseminaari Tallinnassa 30-31.8.2022

Ilmoittaudu 31.3. mennessä ja voit majoittua 1-hengen huoneessa lisämaksutta!
Täsmäisku talous- ja veroasioiden ytimeen!
Taloushallinnon syyskauden avausseminaarissa käsitellään kirjanpidon ja verotuksen ajankohtaisia muutoksia ja uusia käytäntöjä.

Lue lisää ja ilmoittaudu
Talous ja Vero -laivaseminaari 26.-28.10.2022

Täsmäisku talous- ja veroasioiden ytimeen!
Suomen parhaiden asiantuntijoiden tuottama, korkeatasoinen Talous ja Vero -laivaseminaari nostaa taas ankkurinsa Olympiaterminaalista suunnaten kohti Tukholmaa. Kauppakamarin arvostetussa seminaarissa perehdyt verotuksen ja tilinpäätöksen tuleviin muutoksiin ja muutosten vaikutuksiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu