KoulutusOnline ja Striimit

KoulutusOnline - auttaa eteenpäin työelämässä
​​​​​​​

KoulutusOnline on verkkopalvelu, jossa koulutat itseäsi eri alojen asiantuntijoiden opastamana ajasta ja paikasta riippumatta kaikilla päätelaitteilla. Kurssit sopivat oman ja koko työyhteisön osaamisen kehittämiseen ja ylläpitämiseen. KoulutusOnline sisältää n. 200 verkkokurssia, ja uusia kursseja lisätään jatkuvasti.

KoulutusOnlinella pidät tietosi ajan tasalla ja valloitat uusia osaamisalueita

KoulutusOnlinen verkkokursseilla kouluttaudut eri alojen asiantuntijoiden johdolla missä ja milloin vain oman aikataulusi mukaan - vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Verkkokursseilla varmistat, että tietosi ovat aina ajan tasalla lainsäädännön ja muun työelämässä tarvittavan tiedon muuttuessa silloinkin, kun sinulla ei ole aikaa osallistua lähikoulutukseen.

Kaikki verkkokurssit sopivat opiskeltaviksi itsenäisesti tai tiimin kanssa. KoulutusOnline sisältää noin 200 verkkokurssia ja oppimispolkua muun muassa

​​​​​​​KoulutusOnline sisältää mm. nämä ja paljon muita kursseja:

• työsuhdeasioista ja esimiestyöstä
• yritystaloudesta ja palkanlaskennasta
• myynnistä ja myynnin psykologiasta
• viestinnästä ja asiakaspalvelusta
• työelämätaidoista
• Microsoft-office -ohjelmista
​​​​​​​• juridiikasta.

Tilaa nyt ja käytä 2 ensimmäistä viikkoa ilmaiseksi!​​​​​​​

KoulutusOnline hinta alk.​​​​​​​ 75 € / kk

KoulutusOnline

Striimit - osallistu suosittuihin koulutuksiin striiminä
​​​​​​​

Helsingin seudun kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös striiminä. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.

Striimien aiheina mm.

• työoikeus
• verotus
• kirjanpito