Striimi: Tehokoulutus - PK-yrityksen yrityssaneeraus ja konkurssi 27.5.2020

Striimi: Tehokoulutus - PK-yrityksen yrityssaneeraus ja konkurssi

Ajankohta:27.05.2020 09:00-10:30
Paikka:Omalta työpisteeltäsi
Osoite:Striimi


Koronaepidemian vaikutukset heijastuvat lähes jokaiseen yritykseen. Poikkeusolosuhteet voivat ajaa pk-yrityksen tilanteeseen, jossa se ei enää kykene selviytymään taloudellisista velvoitteistaan. Tällöin voi olla edessä yrityksen hakeutuminen saneerausmenettelyyn tai konkurssiin.

Miten yrityssaneeraus- tai konkurssimenettely käytännössä etenee? Mihin tilanteisiin saneeraus vielä sopii ja milloin konkurssiin hakeutuminen on oikea vaihtoehto?

Tässä webinaarissa käydään käytännönläheisesti läpi molempien menettelyjen pääpiirteet. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selkeä kuva siitä, mihin tilanteisiin kumpikin menettely sopii.

Tilaisuuden kouluttajana toimii asianajaja, osakas Olli Kärkkäinen Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Oy:stä.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Jäsenetuhinta 250 € (+alv 24 %) muille hinta 360 € (alv 24 %).

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.​​​​​​​

Lue lisää ja ilmoittaudu