To 28.3.2019: Business Finland - Ohituskaista maailmalle, Pori

Business Finland tarjoaa yrityksellesi uusimman tiedon, kansainväliset verkostot ja rahoituksen. Tule tutustumaan Business Finlandin tarjoamiin palveluihin. Asiantuntijoita paikalla myös ELY-keskuksesta, Finnverasta, Prizztechista ja Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Nostetaan innovaatiot menestystarinoiksi!

Aika: Torstai 28.3.2019 klo 8.30–12
Paikka: Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A, Pori

OHJELMA

8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9-10 Business Finlandin palvelut

  • Mutkat suoriksi, Business Finland tasoittaa tiesi maailmalle. Palvelujen esittely, Eeva Salminen, Senior Director
  • Keynote Business Finlandin ulkomaanverkostosta; Saksan mahdollisuudet ja Business Finlandin palvelut, Alun Jones, Senior Advisor, Saksa (in English)
  • Kasvuyrityksen kokemuksia: toimitusjohtaja Kari Valkosalo, Honkajoki Oy

10.15–11.15 Round table -keskustelut, max. 10 osallistujaa, valitse sinulle sopiva keskustelu ilmoittautumisen yhteydessä.

10.15 Round table 1: Doing business in the Germany, Alun Jones, Senior Advisor, Saksa
10.15 Round table 2: Tekoälyn tuomat uudet liiketoimintamahdollisuudet, Marko Laiho, CEO, Headai

10.15-12 Speed datingissa (á 15 minuuttia) voit keskustella yrityksesi palvelutarpeista kasvuun ja kansainvälistymiseen. Asiantuntijoita paikalla Business Finlandin lisäksi ELY-keskuksesta, Finnverasta, Prizztechista ja Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Asiantuntemusta ja tietoa tarjolla mm. kansainvälistymisen ja innovaatioiden rahoitus, alkavien yritysten rahoitus, Finnveran lainat ja takaukset, viennin käynnistäminen Afrikkaan ja Business Finlandin palvelut biotalouden ja digialueen yrityksille sekä teollisuudelle. Varaa tapaamisaika jo etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä!

Tilaisuus on maksuton, mutta paikkoja rajoitetusti.

Tervetuloa!

Lue lisää linkistä