24.09.2019-29.10.2019: HHJ-koulutus
Enää 1 paikka vapaana, toimi nopeasti

Ajankohta:24.09.2019 12:45 - 29.10.2019 18:30
Paikka:Villa Tallbo
Osoite:Petäjäksentie 178, 26100 Rauma
HHJ -kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin. HHJ-kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät).

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa ja tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Yrityksen kasvu, kansainvälistyminen, uudistuminen, tuotteiden kaupallistaminen ja markkina-alueiden laajentaminen tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoimintaosaajia. Erilaisissa yrityksen kehitysvaiheissa kuten esimerkiksi sukupolvenvaihdoksissa, omistajamuutoksissa, kansainvälistymisessä ja markkinahäiriöissä tarvitaan osaavaa ja yhteistyökykyistä hallitusta.

Laajuus: HHJ-kurssi sisältää neljä puolen päivän jaksoa ja ryhmätyön.

1. jakso: Hyvä hallintotapa
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
3. jakso: Strategiatyö
Ryhmätyöjakso
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
​​​​​​​

Tarkempaa päiväkohtaista ohjelmaa voit tarkistella oheisen HHJ esite-linkin kautta sekä ilmoittautua koulutukseen.

HHJ-kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa HHJ-tutkinto ja HHJ-puheenjohtajakurssi sekä osallistua vuosittaiseen valtakunnalliseen HHJ-alumniseminaariin.

Kurssin hinta:
HHJ-kurssin hinta on jäsenille 1300 € + alv 24 %, muille 1900 € + alv 24 %.

HHJ-kurssille ilmoittaudutaan valtakunnallisen HHJ-rekisterin kautta osoitteessa www.hhj.fi. Rekisteröidy ensin palveluun. Kun rekisteröityminen on kunnossa, kirjaudu palveluun ja ilmoittaudu haluamaasi koulutukseen. Kun ilmoittautuminen on onnistunut, saat sähköpostiisi tiedon hyväksymisestä kurssille.

HHJ esite 2019
​​​​​​​