Raumalla perustettu pörssiyhtiö Nurminen Logistics Oyj on jo 132-vuotias

Rauman kauppakamarin Liikennevaliokunnan puheenjohtaja Antti Koukun työnantaja Nurminen Logistics Oyj on lähtöjään raumalainen pörssiyhtiö.

Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö, jonka yhtenä omistajana on edelleen Nurmisen suku. Voidaan siis puhua, että Nurminen Logistics on yksi Suomen vanhimmista perheyrityksistä.

Yhtiön palveluihin kuuluvat huolinta- ja tavarankäsittelypalvelut sekä rautatiekuljetukset ja niihin liittyvät projektikuljetuspalvelut. Päämarkkina-alueet ovat Suomi sekä Venäjä ja sen lähialueet. Nurmisella on laaja yhteistyöverkosto ja yhtiön toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Raumalla satamassa sijaitsevassa toimipisteessä työskentelee yksikön vetäjä Antti Koukun lisäksi viisi toimihenkilöä.

”Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto mahdollistaa joustavuuden toiminnassa mm. kuljetuskaluston osalta ja voimme paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin”.

Koukku kertoo yhtiön panostavan tällä hetkellä vahvasti IT-järjestelmien kehittämiseen. Yrityksessä on hiljattain otettu käyttöön uusi huolintaohjelma sekä toiminnanohjausjärjestelmä, joilla haetaan helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta.

”Nurminen Logisticsin huolinnan kautta tuodaan Suomeen kymmeniä kontteja banaaneita viikoittain. Vastaamme tavallaan omalta osaltamme siis siitä, että suomalaiset saavat banaaninsa kaupoista.”,

mainitsee koukku kiinnostavana yksityiskohtana toiminnasta.

http://www.nurminenlogistics.fi