Rauman meriverkostopäivä kokoaa yhteen meriteollisuuden keskeisimmät toimijat Rauman Juhlahoviin keskiviikkona 16.10. klo 8.30-11.00.

Rauman juhlahovissa toteutetaan keskiviikkona 16.10. meriverkostopäivä, jonka tarkoituksena on koota yhteen meriteollisuuden alan toimijoita niin paikallisesti kuin kauempaakin.

Rauman meriverkostopäivässä esitelellään Raumalla käynnistyviä laivanrakennushankkeita. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoro Rauma Marine Constructions Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Heinimaalta liittyen Puolustusvoimien Laivue2020 ja Tallinkin shuttle-alus rakentamiseen. Lisäksi ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoro liittyen verkostomaisen toiminnan sopimusjuridiikkaan KPMG:n Tero Piisiltä ja Jaakko Niskalalta. Tilaisuuden päätteeksi yrityksillä on mahdollisuus verkostoitua minimessujen merkeissä.

Tilaisuudessa on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata potentiaalisia yhteistyökumppaneita sekä kuulla korkeatasoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan kehitykseen liittyen.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille, joilla on tarjottavana osaamista hankkeisiin. Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Rauman kaupungin, Rauman kauppakamarin, Rauma Marine Constructions Oy:n, Ukipoliksen ja KPMG:n kanssa.

Lisätietoja:
Riikka Piispa, Rauman Kauppakamarin toimitusjohtaja, p. 0407088555
Ainomaija Kylänpää, Rauma Marine Constructions Oy, henkilöstöpäällikkö, p. 040-5376720

​​​​​​​

Lisätiedot ja ilmoittautuminenRauma Marine Constructions (RMC) on kesällä 2014 perustettu raumalainen, kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva laivanrakennusyhtiö. RMC on erikoistunut matkustaja-autolauttojen, monitoimimurtajien ja puolustusvoimien alusten rakentamiseen ja huoltoon. Lisätietoja osoitteesta www.rmcfinland.fi.