Tervetuloa menestymään kanssamme!


Ajankohtaista

Rauman kauppakamarin toimitusjohtajalle etsitään sijaista opintovapaan ajaksi

Sinustako aktiivinen vaikuttaja Rauman alueen elinkeinoelämälle? Haussa Rauman Kauppakamarin toimitusjohtajan opintovapaan sijainen, joka edustaa noin 350 jäsenyritystä. Rauman kauppakamarin päätehtävä on tehdä töitä Rauman talousalueen elinkeinoelämän entistä parempien toimintaedellytyksien eteen Rauman talousalueella, maakunnallisesti ja valtakunnan verkostoissa.

Lue lisää

Esko Poikela ja Vesa Lakaniemi olivat tiiviisti visioimassa tulevaa työpajassa 17.1.

Kestävän teollisuuden liiketoimintaedellytyksien visiointia yhteistyössä

Eurajoen kunta, Rauman kaupunki Rauman kauppakamari ja Rauman satama käynnistivät syksyllä 2022 selvitystyön kestävän teollisen liiketoiminnan, erityisesti bio- ja kiertotalouden edistämis- ja kasvumahdollisuuksista eteläisessä Satakunnassa. Yhteistyön pitkän tähtäimen tavoitteena on Rauman seudulla sijaitsevan yritystoiminnan resurssiviisaan kasvun ja uusien investointien mahdollistaminen.

Lue lisää

Kauppakamarien valitsema Vuoden 2022 kouluttaja on Ismo Salminen

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kehityksestä vastaava johtaja, varatuomari Ismo Salminen on valittu Vuoden kouluttajaksi. Valinnan teki kauppakamarien valtakunnallinen koulutuspooli, joka perustelee päätöstään Ismon vankalla asiantuntemuksella ja rennolla koulutustyylillä.

Lue lisää

Mitä sähköpula tarkoittaa ja kuinka varautua kiertäviin, hallittuihin sähkökatkoihin?

Suomen sähköjärjestelmä toimii, kun sähköntuotanto ja sähkön kulutus ovat yhtä suuria. Sähkön riittävyyteen vaikuttavat sekä tuotannon että kulutuksen määrät. Tänä talvena voi olla edessä tilanteita, että Suomessa sähkönkulutus on suurempaa kuin tuotanto eikä naapurimaista saada ostettua riittävästi sähköä: syntyy sähköpula. Tässä artikkelissa tiivis tietopaketti yrityksille siitä, milloin sähköpula on mahdollinen ja miten varautua kiertäviin, hallittuihin sähkökatkoihin.

Lue lisää


Tapahtumat ja koulutukset

Seuraavat HHJ koulutukset
​​​​​​​

Lue lisää