Tervetuloa menestymään kanssamme!


Tapahtumat ja koulutukset

Seuraava HHJ-koulutus

Lue lisää


Ajankohtaista

Hyvä hallitustyö liiketoimintasi tukena

​​​​​​​Hyvät hallitustyön käytännöt ja oikeanlaiset osaajat tukevat yhtiön johtamista sen elinkaaren eri vaiheissa ja odottamattomissakin käänteissä. Hallitukset töihin! kehitysohjelman avulla voit puolueettoman asiantuntijan avulla tarkastella, kuinka oma hallitustyönne tukee tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamista.

Lue lisää

Rauman kaupungin tiedote ja vetoomus elinkeinoelämälle 24.2.2021

Rauman huonontuneesta koronatilanteesta johtuen tartuntariski on kasvanut. Nyt on yhteisvastuun aika! Jaamme Rauman kaupungin sote-toimialajohtaja Satu Helinin ja Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen vetoomukset verkostollemme.

Lue lisää

Kiertotalouden investointiavustus 15.2.-16.4.2021

Business Finland on lanseerannut tänä keväänä haettavan Kiertotalouden investointiavustuksen. Rahoituksen tarkoitus on kannustaa yrityksiä parantamaan ympäristöä suojelevien tekijöiden kehitystasoa yli EU:n normien.

Lue lisää

Käytännön toimintaohjeita kun covid-19 iskee työpaikalle

Tilanne koronapandemian osalta alkaa olla Rauman seudulla hälyttävä. Nyt tarvitaan kärsivällisyyttä ja huolellisuutta, jotta tilanne saadaan takaisin haltuun!
Tartuntatilanteessa tärkeintä on tiivis yhteistyö tartuntatautiviranomaisten kanssa.
Tässä perjantaina 12.2. toteutetun "Mitä tehdä jos COVID-19 iskee työpaikalle?" - webinaarin aineistot ja tallenteet esityksistä käyttöönne.

Lue lisää