Rinki aamiaistilaisuus - kohtaamispaikka yritysten ja oppilaitosten edustajille

Ajankohta: Tiistai 11.02.2020, klo 7:45 - 9:30
Paikka: Kivikylän Areena
Osoite: Nortamonkatu 23, Rauma

Tässä oppilaitosten ja yritysten edustajille tilaisuus tavata toisiaan, verkostoitua ja kehittää yhdessä hyviä toimintamalleja yhteistyölle!

Aamiaista tarjolla jo klo 7.45 lähtien, ohjelmaosuus alkaa n. klo 8.00.

Agenda

Klo 8.00 Tervetulosanat, Riikka Piispa
Klo 8.05 TET-jaksot - miten niistä saataisiin enemmän irti?
(Työelämään tutustumisjaksot perusasteella ja lukioissa)

*TET-tutkimus - tuloksia ja opittavaa Rauman seudulla sekä katsaus lukio-TETiin, aluepäällikkö Suvi Ylikylä-Elers Yrityskylä Varsinais-Suomesta

*Työstetään yhdessä opinto-ohjaajien ja yritysten/työnantajien edustajien kesken toimivaa mallia TET-paikkojen hyödyntämiseksi urapolkujen hahmottamisessa ja työmahdollisuuksien esittelemisessä.

*Mitä TET-harjoittelu vaatii työnantajalta? Millaisia tehtäviä harjoittelijalle voi antaa?Miten valjastetaan TET niin sanotun hitaan rekrytoinnin tehokkaaksi keinoksi? Miten saataisiin monipuolisemmin yrityksiä tarjoamaan TET-paikkoja.

Klo 8.50 SAMKin opiskelijoiden opinnäytetyöt hyötykäyttöön

Ammattikorkeakoulun opiskelija (myös kansainvälinen) voi tehdä lopputyönsä työnantajille kymmenistä eri teemoista. Teemaa alustaa lehtori Teppo Lundell SAMKista.

Tule kuulemaan, millaisia aiheita on hyödynnettävissä ja millainen on hyvä opinnäytetyöpaikka opiskelijan näkökulmasta. Paikalla eri alojen opiskelijoita kertomassa toiveistaan harjoittelupaikan ja tulevaisuuden työpaikan suhteen!

Klo 9.30 Tilaisuus päättyy, mahdollisuus jäädä verkostoitumaan klo 10 saakka.

Mikä on RINKI?

Yhteistyö syntyy kohtaamisista kasvokkain. Rinki-yhteistyöryhmän tavoitteena on vahvistaa ja luoda yhteistyötä alueen toimijoiden välille. Päämääränä on pitkällä tähtäimellä osaavan henkilöstön löytäminen yrityksiin. 

Yhteistyössä Rauman kauppakamari, Rauman Nuorkauppakamari ry, SAMK, WinNova ja Rauman kaupunki.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!