Tapahtumat


Striiminä Palkanlaskijan tehopäivä

Ajankohta: 21.04.2020 08:50-15:30
Paikka: Striimi tai Helsingin seudun kauppakamari
Osoite: Striimi tai Helsingin seudun kauppakamari

Pidä huolta osaamisestasi myös kotioloissa. Haluamme auttaa yrityksiä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja tarjoamme kaikki Helsingin seudun kauppakamarin kevään striimikoulutukset nyt 50 % alennuksella. Koulutusedun saat koodilla K20ETA ilmoittautuessasi striimiin. Etu koskee uusia ilmoittautumisia ja on voimassa 30.4. saakka.

Palkanlaskijan päivässä käydään läpi ajankohtaisia aiheita sekä palkanlaskennassa esiin tulevia kysymyksiä.

Päivän aikana käsitellään työaika-asioita palkanlaskijan näkökulmasta, vuosilomalain lisävapaapäiviin liittyviä kysymyksiä, osa-aikatyötä sekä poissaoloihin ja verotukseen liittyviä lakimuutoksia ja oikeuskäytäntöä.

Asiantuntija:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu tästä

Huom! Livekoulutus Suuri palkkapäivä 2020 järjestetään Satakaunnassa syksyllä, 3.9.2020.

Jäsenetuhinta 490,00 € (+alv 24 %)  muille hinta 690,00 € (alv 24 %).

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.
Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Suoran lähetyksen aikana etäyhteyden kautta ei voi esittää kysymyksiä.Ilmoittaudu