Satakuntalainen ruokainnovaatio -pitchaustilaisuus

Ajankohta: Keskiviikko 12.05.2021, klo 16:00 - 18:00
Paikka: Webinaari
Osoite: -

Haluaisitko mukaan satakuntalaiseen ruokainnovaatioon? TVO ja Areva tulevat laittamaan OL3 alueelle ruokakontteja, joihin halutaan myyntiin satakuntalaisia ruokatuotteita. Toiminta käynnistyy parhaassa tapauksessa jo kesäkuussa.

Olkiluodon OL3-projektissa tehdään töitä vuorokauden ympäri - myös ruokaa oltava tarjolla 24/7

Korona on kurittanut meitä jo vuoden ajan ja moni asia työelämässä on sinä aikana muuttunut. Niin myös työpaikoilla tapahtuva ruokailu. Yksi asia ei kuitenkaan ole poistunut: maittavaa ja monipuolista ruokaa tarvitaan edelleen turvaamaan työntekijöiden arjen sujuvuutta. Monilla työpaikoilla työtä tehdään katkeamattomasti 24/7 ja yksi esimerkki tästä on Olkiluoto 3 –projekti. Työmaalla työskentelee noin 1500-1700 henkeä - ruokapalveluille tulee siis aivan uusia tarpeita.

Haastamme mukaan satakuntalaisia toimijoita! Mitä tuotteiden myynti tarkoittaa käytännössä?

  • Tuotteet voivat olla esimerkiksi kylmiä tai mikrolämmitettäviä annoksia tai juomia.
  • Olkiluoto tarjoaa mukaan lähteville toimijoille myyntipaikan ja siihen sähköt – tämä ei maksa sinulle mitään. Paikalle voi tuoda oman automaatin tai vastaavan järjestelyn.
  • Sinä huolehdit ko. automaatin täytöstä (me varmistamme sujuvan kulun jne.) ja tuotteiden hinnoittelusta – myynnistä saamasi tuotto on sinun!
  • Voit myös verkostoitua toisen satakuntalaisen toimijan kanssa ja vaikkapa brändätä yhteisen automaatin – voisivatko vaikka pääruuat ja jälkiruuat kahdelta eri toimijalta löytää toisensa?
  • Voit sitoutua esim. 3-6 kk:n ajaksi – eli ei suoraan pitkään sitoutumista. Näin voit pienellä riskillä tehdä tutkimus ja kehitystyötä aidolla asiakaskunnalla
  • Voimme mahdollistaa sinulle erilaisia teemapäiviä ja isompia myyntikojuja esim. vuodenaikaan yhdistäen. Voisiko sinun kojultasi lähteä mukaan myös perheen illan ruokatarjoilu?
  • Toivotamme tervetulleeksi myös kaikki teknologia- ja palvelukonseptikokeilut – voisiko Olkiluodossa toimia esim. ”OlkiVolt”?

Jos kiinnostuit, laita innovaatiomyssy päähän, kehitä oma konseptisi ja tulee myymään ideasi 12.5.2021 klo 16-18 välisenä aikana 15 minuutin myyntipitchillä! Parhaat ideat valitaan mukaan ja kontit otetaan käyttöön jo kesäkuun 2021 aikana!

Lisätiedot: riikka.huunonen@areva.com ja p. +358 44 783 9819

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella! Lisätietoja tulee ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!