Energiapolitiikan tilannekuva - webinaari

Ajankohta: Tiistai 01.11.2022, klo 8:30 - 9:45
Paikka: Webinaari
Osoite: -

Energia on yksi kuumimmista keskustelunaiheista niin Euroopan kuin Suomen tasoilla. Tässä tilaisuudessa kuullaan katsaukset EU- ja valtiotason energiapolitiikkaan sekä erityisesti siihen, millaisia vaikutuksia lainsäädännöllä ja päästövähennystavoitteilla on elinkeinoelämälle. 

Osallistujiksi odotamme kauppakamarin jäsenyrityksiä ja muita sidosryhmiä. 

Tilaisuuden tavoitteena on antaa osallistujille yleiskuva siitä, missä EU:ssa ja kotimaan tasoilla mennään energiapolitiikan osalta tällä hetkellä. 
 
Agenda
Klo 8.30 Avaussanat
Klo 8.35 Ajankohtaista EU:n taksonomiasta ja sen vaikutuksista energiamarkkinoilla, Annina Alasaari, asiantuntija, energiantuotanto, Energiateollisuus ry
Klo 9.05 Suomen ilmasto- ja energiastrategian merkitys elinkeinoelämälle, Teppo Säkkinen, Elinkeino- ja ilmastoasiantuntija, Keskuskauppakamari
Klo 9.35 Keskustelua ja loppuyhteenveto
Klo 9.45 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Rauman kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunta, Satakunnan kauppakamari ja Turun kauppakamari.

Webinaari on maksuton mutta edellyttää etukäteisilmoittautumista alla olevalla lomakkeella. Osallistumislinkki webinaariin toimitetaan erikseen.

----------------------

HUOM - TULOSSA MYÖS!

Sähkömarkkinan tilannekuva - webinaari ke 16.11. klo 8.30-10.00

Sähkön hintojen korotus ja saatavuus tulevat koskettamaan tulevan talven aikana koko elinkeinoelämää. Tässä tilaisuudessa kuullaan katsaukset sähkömarkkinatilanteeseen Suomen ja EU-tasolla sekä täällä sijaitsevien yritysten näkökulmasta - mihin ja miten varautua tulevana talvena?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähkömarkkinan tilannekuva - webinaariinx {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!