Digitalisaatio, tekoäly ja työelämä

Ajankohta: Tiistai 23.04.2024, klo 9:00 - 13:00
Paikka: Satakunnan kauppakamarin tapahtuma-aula
Osoite: Valtakatu 6, 7. krs., Pori

Koulutus perustuu Tekoäly ja minä -kirjaan, mutta laajentaa kirjan teemoja.
 
Tekoäly on kiinnostavinta, mitä tietotekniikassa on tapahtunut sitten internetin tulemisen 25 vuotta sitten. Generatiivinen tekoäly tehostaa tietotyötä ja automatisoi monia työvaiheita, mikä parantaa tuottavuutta. Kone pystyy jopa luovuutta vaativiin tehtäviin, kuten kuvien ja musiikin tuottamiseen. Toisaalta tekoälyllä on omat rajoituksensa, jonka vuoksi ihmistäkin tarvitaan. Viime kädessä ihminen on aina vastuussa tekoälyn suorittamista töistä. Se vaatii tekoälyn käyttötaitoa ja ymmärrystä.
 
Tässä koulutuksessa käsitellään tekoälyä eri näkökulmista innostavasti mutta myös terveen kriittisesti. Miten tekoäly toimii ja mitä se ei vielä osaa? Miten tekoälyllä voi mokata ja miten sen käyttöä organisaatiossa kannattaa ohjeistaa? Mitkä ovat jatkossa ihmisen vahvuudet tekoälyn rinnalla? Miten ylläpitää omaa osaamista jatkuvasti muuttuvassa työelämässä? Mitkä ovat ne tärkeät taidot, joita jokaisen kannattaa itsessään kehittää? Miksi luomuus on tulevaisuuden kilpailuetu?

Ohjelma voi vielä tarkentua, koska tekoäly kehittyy koko ajan.

Kouluttaja: Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija ja kolumnisti Petteri Järvinen.

Peruutusehdot: Peruutukset korvauksetta viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkamista. Muussa tapauksessa kauppakamari perii 50 % kurssimaksusta. Pidätämme oikeuden tarvittaessa päivittää ohjelmaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.04.2024.

Hinta: Jäsenetuhinta: 275,00 € + alv 24 % muille 385,00 € + alv 24 %.
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja aamukahvi sekä lounas (12.00-13.00).  Mikäli osallistut myös iltapäivällä järjestettävään koulutukseen  ChatGPT ja generatiivinen tekoäly
saat koulutukset jäsenetuhinnalla yhteishintaan 450 + alv 24% 
ja muille yhteishinta on 560,00 + alv 24%.  

Koulutuksen toteutuminen edellyttää riittävän määrän osallistujia. x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!