Rauman kauppakamarin Eloriihi 2023

Ajankohta: Torstai 21.09.2023, klo 17:00 - 21:00
Paikka: Ravintola Fööri, Rauma
Osoite: Sinkokatu 11, 26100 Rauma

Tekoäly - uhka vai mahdollisuus?

Rauman kauppakamarin Eloriihi avaa ovensa valiokuntien, hallituksen ja valtuuskunnan jäsenille sekä muille jäsenyritysten edustajille! Tervetuloa illanviettoon ajankohtaisen teeman ympärillä: ”Tutustu tekoälyyn konkreettisella tasolla”.

Luvassa on asiantuntijan tuore ote paljon keskustelua herättävän tekoälyn nykytilasta ja tulevaisuudesta, jonka jälkeen työskentelemme luovassa workshopissa tekoälyn kanssa ohjatuilla toimintapisteillä.

Tekoäly on paljon muutakun kuin Chat GPT - esittelyssä on eri tekoälyteknologioita mm. pitkän tekstin, kuten puheen tai raportin tuottamiseen, isojen datamassojen käsittelyyn, koodaamisen ketterään käyttöön, visuaalisten aineistojen ja markkinoinnin tueksi. Näitä testaamme käytännössä.

Tervetuloa mukaan!

 

Agenda

  • Klo 17.00 Tervetulotoivotus ja maljojen nosto
  • Klo 17.10 Harri Ketamo, puheenvuoro tekoälystä
  • Klo 17.40 Luova tekoälyworkshop
  • Klo 18.45 Illallinen
  • Klo 19.30 Workshopin tulosten esittelyä
  • Klo 20.00 Kahvi ja jälkiruoka ja verkostoitumista
  • Klo 21.00 Tilaisuus päättyy

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun Tiedolla johtamisen keskus BICin kanssa ja on osa REACT-EU-välineen määrärahoista toteutettua MYRSKY-hanketta.
Kts. https://www.tiedollajohtaminen.fi/ ja https://myrsky.samk.fi/)

 

Tilaisuuden osallistumismaksu on 28 € + alv 24 % / hlö sis. illallisen, alkujuoman sekä kaksi lasillista viiniä. Veloitamme hinnan, mikäli ilmoittautumista ei ole peruttu viimeistään tiistaina 12.9.

Pukukoodi: smart casual

Ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 14.9 alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! 



x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!