Tervetuloa menestymään kanssamme!

Ti 27.8.2019: Vaikuttava viestintä

Tämän päivän työ- ja bisneselämä asettaa yhä suurempia vaatimuksia sujuvalle vuorovaikutukselle ja vaikuttavalle viestinnälle. Viestintätaidot ovat tekniikkalaji, jossa kaikki voivat oppia paremmaksi.

Lue lisää

To 29.8.2019: Uusi työaikalaki

Työaikalaki uudistuu - oletko valmis? Uuden työaikalain kokonaisuudistuksen tavoitteena on vastata paremmin työelämän muutoksiin. Muutoksia on luvassa työaikalain keskeisiin lähtökohtiin, kuten työajan käsitteeseen ja lain soveltamisalaan.

Lue lisää

Ti 10.9.2019: Idiootteja ympärilläsi?– Hyödynnä DISC-henkilöanalyysiä liiketoiminnassasi

Valmennuksessa käsittelemme miten eri Extended DISC®:n käyttäytymistyylit: D-, I-, S- ja C-tyyli näkyvät henkilön toiminnassa ja vuorovaikutuksessa ja miten voimme hyödyntää näitä liiketoiminnan eri haasteissa: esimiestyössä, myynnissä ja asiakaspalvelussa, tiimityöskentelyssä, rekrytoinnissa ja itsetuntemuksen kehittämisessä.

Lue lisää


Tapahtumat ja koulutukset


Tarjolla näkymiä seudun elinkeinoelämän vahvuuksiin ja haasteisiin.

Osallistujiksi odotamme elinkeinoelämän edustajia, kuntien päättäjiä ja luottamushenkilöitä; kaikkia keitä kiinnostaa seudun elinvoimaisuus.

Luodaan yhdessä positiivista henkeä, uskoa omaan tekemiseen ja vahvuuksiin sekä tartutaan rohkeasti aiheisiin, joissa on kehittämisen tarve!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen elinvoimafoorumiin


Ajankohtaista

Keskuskauppakamarin pääekonomisti Mauri Kotamäki. Kuva: Kimmo Penttinen. ​​​​​​​

Työllisyyden kasvu vähäistä – hallitukselta odotetaan rohkeita päätöksiä

Työllisyysaste on 78 tuhannen työllisen päässä Antti Rinteen hallituksen asettamasta tavoitteesta. Luku käy ilmi Keskuskauppakamarin julkaisemasta työllisyystavoitelaskurista, jossa tarkastellaan työllisyyden kehittymistä. Tulevan hallituskauden ajan Keskuskauppakamari päivittää kerran kuukaudessa työllisyystavoitteen nykytilan, jonka voi helposti käydä katsomassa tyollisyystavoite.fi -sivustolta.

Lue lisää

Kuvia Eloriihestä 2019

Rauman kauppakamarin luottamushenkilöiden kesäinen illanvietto Eloriihi toteutettiin to 15.8. Aarnkarissa Raumalla. Paikalla oli viitisenkymmentä valiokuntien, valtuuskunnan ja hallituksen jäsentä. Illan aikana kuultiin Jari Valtosen (Industria Oy) alustus teemasta itsetuntemus ja huipputiimien rakentamisesta. Kiitos Administer Oy:lle yhteistyökumppanuudesta!

Lue lisää

Keskuskauppakamarin lakimies Erkko Meri. Kuva: Ari Toivonen.

Rahanpesulaki edellyttää aktiivisia toimia yrityksiltä

Rahanpesulain ilmoitusvelvollisuus tuli voimaan 1.7.2019, mutta vasta pieni osa suomalaisista yrityksistä on tehnyt lain edellyttämän ilmoituksen. Rahanpesulain edellyttämä ilmoitus tulee tehdä sähköisesti Patentti- ja rekisterihallituksen YTJ-palvelussa 1.7.2020 mennessä.

Lue lisää