Koulutukset

Tarjoamme ajankohtaisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia koulutuksia taloushallinnon, verotuksen, henkilöstöhallinnon, juridiikan ja markkinoinnin alalta. Järjestämme intensiivikursseja esimerkiksi verotuksen ja lainsäädännön uudistuksista, joiden avulla henkilöstön tietotaitoa ylläpidetään.

Yksi suosituimmista koulutuksistamme on Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ)-koulutus.

Kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti vastaamaan jäsenyritystemme tarpeita ja otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Toteutamme myös räätälöidyt koulutusratkaisut yrityksille alihankintana. Kysy lisää Rauman kauppakamarin koulutuspäälliköltä Päivi Junnilalta: paivi.junnila(at)rauma.chamber.fi. Voit myös lähettäää koulutustoiveitasi meille. Pidätämme oikeuden koulutusohjelmien päivityksiin.

Koulutuskalenteri syksy 2020


Microsoft Office- verkkokoulutukset syksy 2020

HUOM!

RAUMAN KAUPPAKAMARIN OMAT TILAISUUDET JA KOULUTUKSET - MUUTOKSIA KORONAVIRUSEPIDEMIAN JOHDOSTA

Syksyn koulutukset pyritään pitämään lähikoulutuksina ja noudattamaan näissä viranomaisten suosituksia.

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Olemme laatineet koulutukseen osallistujille koronapandemian aikaisen ohjeistuksen.


Ohjeistus koulutukseen osallistuville korona-pandemian aikana


Osa Rauman kauppakamarin koulutuksista on siirretty pidettäväksi etäyhteyksin. Mikäli koronatilanne pahenee syksyllä uudestaan, niin siirrämme lähikoulutukset verkkokoulutuksiksi, mikäli tämä sopii myös kouluttajalle.

Päivitämme sivujamme tilanteen mukaan.

13.11.2020 Tietosuojariskien sekä tietovuotojen hallinta ja arviointi

Koulutuksessa kuulet, miten tietosuojariskejä kannattaa arvioida ja hallita, ja miten tietosuojaa koskevat vaikutustenarvioinnit (DPIA) toimivat tässä tukena.
Aamupäivän aikana perehdytään myös tietoturvaloukkausten tutkinnan, arvioinnin ja ilmoittamisen prosesseihin.

Lue lisää

5.11.2020 Kauppakamarin Veropäivä -kiertue

Lue lisää

27.11.2020 Tehokoulutus: Koronavirus ja työoikeudelliset kysymykset

Tehokoulutuksessa päivität tietosi koronaviruspandemiaan liittyvistä keskeisistä työantajaa koskevista työoikeudellista velvoitteista.

Lue lisää